Студенти у сусрет науци – СтЕС 2020.

Студенти у сусрет науци – СтЕС 2020.

У новембру 2020. године на Универзитету у Бањој Луци одржаће се 13. мултидисциплинарна научно-стручна конференција Студенти у сусрет науци – СтЕС 2020. са међународним учешћем.

Скуп ће се одржати у Бањој Луци од 26. до 28. новембра 2020. године. Задовољство нам је позвати вас да учествујете на СтЕС-у и указати вам прилику за представлљање ваших научностручних радова. На стручно-научну конференцију могу да се пријаве студенти основних, мастер и докторских студија, као и млади истраживачи до 30 година старости.

Студенти у сусрет науци – СтЕС са међународним учешћем је водећа научно-стручна конференција студената, мултидисциплинарног карактера, у организацији Студентског парламента Универзитета у Бањој Луци, која вам даје прилику да се упустите у свијет науке и истраживања. Циљ СтЕС конференције је приказати научна и стручна достигнућа студената и могућност њихове примјене у пракси, те одредити правац даљег истраживања.

СтЕС је прилика да се унаприједи научно-истраживачки рад студената у земљи и региону, промовише научни дух академске заједнице, размјењују мишљења и склапају нова пријатељства.