Научно-истраживачки рад

Научно-истраживачки рад у Институту остварује се кроз реализацију пројеката финансираних од стране Министарства за просвету и науку Републике Србије, као и пројеката финансираних од стране Европске Уније. Истраживачи учествују у већем броју пројеката чији су носиоци ПМФ у Крагујевцу и друге институције, а од значаја су за основне биолошке дисциплине и технолошку примену добијених резултата.
У истраживачком периоду 2011–2014. године за рад на пројектима је ангажована већина наставно-научних радника Института. На Институту је за исти период ангажовано и 18 истраживача. Истраживачи-сарадници су у складу са систематизацијом радних места на Факултету делом ангажовани у реализацији практичне наставе.

ПРОЈЕКТИ ЗА ПЕРИОД  2011- 2014. ГОД.

Почетна страна
О Институту
Студијски програми
Запослени
Друштва
Важна обавештења
Фотогалерија
Безбедан рад у лабораторији
Архива

Контакт

Сарадња са другим институцијама

Институт за биологију и екологију остварује наставну и научно-истраживачку сарадњу са бројним научним институцијама: Институт Кири, Париз; Медицински факултет Универзитета Аристотел у Солуну; Универзитет Адам Мицкијевич, Познањ, Пољска; Природно-математички факултет Универзитета у Скопљу; Факултет за туризам и организационе Науке Универзитета у Битољу; Институт за биолошка истраживања Синиша Станковић, Београд; Институт за биологију мора, Котор; и други сродни факултети на  универзитетима у Србији и иностранству.

Copyright © 2012 Institute of Biology and Ecology. All rights reserved. Designed by TemplatesLand