Презентација стипендија Владе Француске

Уколико сте заинтересовани за студије у Француској и желите да чујете више информација о могућностима за усавршавање и/или наставак школовања у овој земљи, Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу, у сарадњи са Француским институтом и Националном агенцијом за промоцију француског високог образовања у иностранству, позива вас да присуствујете

Презентацији стипендија Владе Француске

у среду 13. фебруара 2019. године са почетком у 12:00 часова
у просторијама Центра за развој каријере (зграда Ректората, други спрат)

 


На презентацији ће бити представљене могућности за стипендирање за студенте из Србије који желе да наставе школовање у Француској, и то:

  • Стипендије за мастер студије (све области)
  • Стипендије за докторске студије у коменторству
  • Пост-мастер програм Коперник

Амбасада Француске и Француски институт у Србији расписали су конкурс за доделу стипендија за академску 2019/20. годину за студенте из Србије који желе да наставе школовање у Француској. Конкурс је отворен до 18. марта 2019. године.

Стипендије покривају трошкове школарине и живота у Француској, као и трошкове осигурања, а изабрани студенти добијају статус „стипендисте француске Владе”.

Како бисте се на време информисали и пријавили за ове програме, придружите нам се на презентацији!

Напомена: Због ограниченог броја места неопходно је да се за присуство презентацији пријавите путем следећег линка.

Више информација о овом програму стипендија можете наћи на сајту Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу.