„Petnica Summer Institute of Machine Learning“ (PSI:ML)

Поштовани/е,

Желимо овом приликом да Вас обавестим да Microsoft развојни центар у Србији и Истарживачка станица Петница организују пету летњу школу машинског учења „Petnica Summer Institute of Machine Learning“ (PSI:ML), која ће се одржати од 3. до 13. августа 2019. године, у Петници.

Ко може да се пријави?

За летњу школу машинског учења могу се пријавити заинтересовани дипломци и студенти основних студија техничких и математичких дисциплина.Охрабрујемо и мотивисане студенте других дисциплина који желе да науче више о машинском учењу, да се пријаве, а познавање математике и програмирања сматраће се предношћу.

Рок за пријаве

Конкурс за овогодишње учеснике „Petnica Summer Institute of Machine Learning“ (PSI:ML), отворен је до 28. фебруара 2019. године, а пријава се врши на:http://psiml.petnica.rs/apply.php

Теме и предавачи

Полазници ће бити у прилици да се кроз интензивна целодневна предавања и радионице упознају са основама машинског учења и да обогате своје знање, како теоријским тако и практичним радом, кроз учешће у групним или индивидуалним пројектима на одабрану тему. У томе ће им помоћи инжењери Мицрософт развојног центра у Србији, професори Универзитета у Београду, и други реномирани предавачи из ове области. Неке од тема које ће обухватити овогодишња летња школа су: основе машинског учења, учење без наџора, конволуционе и рекурентне неуралне мреже, учење с подстицајем и бројне друге.

За више информација погледајте страницу: http://psiml.petnica.rs/apply.php

Линкови ка друштвеним мрежама:

Instagram: https://www.instagram.com/p/BtdZfCHhj8h

Facebook: https://www.facebook.com/Microsoft.Development.Center.Serbia/posts/2058526140890165

Twitter: https://twitter.com/MicrosoftSrbija/status/1092399091483664385