Coca-Cola подршка младима

Поштовани,

Желели бисмо са Вама да поделимо вест да ће Ваши суграђани имати прилику да од 5. до 7. новембра учествују на тродневним бесплатним едукативним радионицама Coca-Cola подршка младима. Радионица је намењена свима од 18 до 30 година који желе да унапреде своје личне и пословне вештине како би што пре дошли до жељеног запослења.

Coca-Cola HBC другу годину заредом спроводи овај пројекат широм Србије, а статистика каже да се 25 одсто младих, који су прошли кроз радионицу Coca-Cola подршка младима, запослило у року од само два месеца након завршетка радионице.

Стога, желели бисмо да Вас замолимо да вест о радионици Coca-Cola подршка младима поделите на веб-сајту или на друштвеним мрежама, како бисмо младима у Вашем граду пружили прилику да уз савете наших стручњака овладају пословним и животним вештинама, које ће им помоћи да се што боље снађу на тржишту рада и лакше започну своју каријеру.

Сви заинтересовани кандидати се попуњавањем формулара могу пријавити на веб-сајту https://coca-colapodrskamladima.com/, где се такође налазе и детаљније информације о пројекту Coca-Cola подршка младима.

Надамо се да ћете препознати значај овог пројекта, који за циљ има едукацију, оснаживање младих људи и промоцију неформалног образовања, као и да ћете нам дати могућност да, кроз постере које бисмо поставили на Вашем факултету, позовемо студенте да учествују у овом програму како бисмо их покренули да размишљају о својој каријери на време и да се што боље информишу о изазовима који их очекују у пословом окружењу и на тржишту рада.