Међународна студентска недеља у Београду


International Student Week in Belgrade - ISWiB


Поштовани,

Као представник фестивала желим да обавестим вашу Институцију о Међународној студентској недељи у Београду. Наиме, било би нам од великог значаја ако бисте, истицањем позива за учешће на вашем веб сајту/друштвеним мрежама или на неки други начин, помогли да информишемо јавност, а нарочито младе о овом догађају.

Међународна студентска недеља у Београду (International Student Week in Belgrade - ISWiB) је интернационални фестивал који се одржава у Београду од 2. до 10. августа 2024. године и који већ дуги низ година окупља студенте из преко 50 држава широм света. Идеја фестивала је да се млади у мултикултуралном окружењу баве највећим проблемима данашњег друштва и да путем радионица које се користе разним методама пруже свој допринос решавању тих проблема. Ове године славимо 17. годину постојања и овогодишња тема је Креативност и иницијатива. Студенти ће моћи да учествују у 8 занимљивих радионица као што су: мјузикл, графички дизајн, плес, маркетинг, дизајн звука и друге. Осим едукативног програма, младима се пружа могућност упознавања Београда и размена мишљења са својим вршњацима у амбијенту ослобођеном од предрасуда, расизма, ксенофобије, хомофобије, насиља и говора мржње. Учесници ће упознати и стручњаке различитих професија и биће подстицани на друштвени активизам у сопственој локалној заједници. Надамо се да ћете препознати значај наше манифестације и бити спремни да допринесете нашем стварању, и ширењу мултикултуралног дијалога и на нашим просторима.

Могуће је пријавити се путем следећег линка:

Уколико имате било каквих питања, молимо Вас да не оклевате да нас контактирате. За више информација, можете посетити наш сајт.

Хвала унапред на сарадњи!