ТАКМИЧЕЊЕ ЗА НАЈБОЉУ ТЕХНОЛОШКУ ИНОВАЦИЈУ СРБИЈЕ У 2019. ГОДИНИ

Поштовани,

Служба за иновације Привредне коморе Србије у сарадњи са Организационим тимом Такмичења за најбољу технолошку иновацију Србије у 2019. години организује

ТАКМИЧЕЊЕ ЗА НАЈБОЉУ ТЕХНОЛОШКУ ИНОВАЦИЈУ СРБИЈЕ У 2019. ГОДИНИ

Носилац такмичења је Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије у сарадњи са Привредном комором Србије, Факултетом техничких наука из Новог Сада, Технолошко-металуршким факултетом из Београда и Радио телевизијом Србије и Војводине.

Такмичење за најбољу технолошку иновацију у Србији се традиционално одржава од 2005. године и циљ такмичења је подстицање предузетничке иновативне климе у Србији и пружање помоћи потенцијалним и постојећим високо-технолошким предузетницима/истраживачима, који су спремни и способни да сопствене идеје и проналаске преточе у тржишно валоризоване иновације.

Право учешћа на такмичењу имају искључиво тимови састављени од најмање 3 (три) појединца, који могу бити физичка или правна лица (кроз своје представнике).

Позивамо све чланице Привредне коморе Србије да узму активно учешће на овом такмичењу и да покажу свој иновативни потенцијал. Пријављивање подразумева попуњавање електронcког формулара, који се налази на сајту.

Рок за пријаву иновације је 30. април 2019. године, а детаљније информације о условима пријављивања и правилима такмичења можете пронаћи на сајту inovacija.org

С поштовањем,