СПОРТСКИ ПОНОС ПМФ-А 2016

“СПОРТСКИ ПОНОС ПМФ-А 2016”

На традиционалној манифестацији “СПОРТСКИ ПОНОС ПМФ-А 2016” која је одржана 16.01.2017. године у учионици А-I-1 на Природно-математичком факултету Универзитета у Крагујевцу додељене су плакете и дипломе за најбоље студенте спортисте Природно-математичког факултета у Крагујевцу. Студенти Природно-математичког факултета су на спортским такмичењима у 2016. години освојили укупно 9 медаља, од којих су 2 златне, 3 сребране и 4 бронзане.

Награде за најбоље спортисте ПМФ-а 2016. су понели следећи студенти по категоријама:

За најбољег бруцоша спортисту изабран је Предраг Арсенијевић члан мушке одбојкашке екипе и студент института за математику и информатику.

За најбоље екипе ПМФ-а у 2016. години изабране су мушка и женска одбојкашка екипа, где су испред екипа капитени Анђела Франицх и Стефан Благојевић примили дипломе.

За најбољег спортисту ПМФ-а у 2016. години изабран је Филип Поповић, капитен мушке кошаркашке екипе и студент Института за биологију и екологију.

За најбољу спортисткињу ПМФ-а у 2016. години изабрана је Желимирка Глинтић, капитен женске стоно-тенисерске екипе и стидент Института за математику и информатику.

Награде су уручили декан Проф. Др Срећко Трифуновић и председник Студентског парламента Невена Пауновић.

Додељене су и посебне захвалнице за изузетан допринос и подрску развоја студентског спорта 2016. године и то декану Природно-математичког факултета Др Срећку Трифуновићу, продекану за финансије Др Браниславу Поповићу и шефу техничке службе Владимиру Димитријевићу, ове захвалнице је уручио студент продекан Слободан Николић.